Willem (Wim) Bossaerts

echtgenoot van Ann Vereertbrugghen

Keerbergen
16/01/1933
07/07/2019
Uitvaartplechtigheid
zaterdag 13 juli 2019 om 12.00 u.
kerk Sint-Michiel, Keerbergen

Innige deelneming aan Ann en de drie kinderen.
Wij zullen Wim gedenken als de bedachtzame prefect van de Belgische School in Bujumbura.
Wegens vakantie kunnen wij niet deelnemen aan de dienst zaterdag.

Innige deelneming aan Ann en de drie kinderen.
Wij zullen Wim gedenken als de fijne stichter van het gewest Maas-Samber-Schelde van de Orde van den Prince. Wim heeft het gewest Maas-Samber-Schelde mee bedacht en vorm gegeven, veel is uit zijn overtuiging ontstaan !
Met vriendelijke Prince-groet,
Peter-Paul H.J.M. Knops-Gerrits, Grez-Doiceau

Onze oprechte deelneming. Ook in naam van onze kinderen. Vanwege familie Brosius.

Innige deelneming.
Met veel plezier denk terug aan de dag dat Wim mij overtuigde om te komen lesgeven in de Belgische School voor 2 jaar die er uiteindelijk 15 werden.

Innige deelneming aan Ann en familie bij het overlijden van
Wim. Hij was een joviaal en aangenaam man.
Spijtig dat we zaterdag niet zullen aanwezig zijn maar de
afstand is teveel voor onze ouderdom.
Vriendelijke groeten aan gans de familie.
Micheline en Gaston

Wim blijft in de herinnering van velen leven, als een bijzonder iemand. Zelf voel ik oprecht met u mee, en bied jullie mijn christelijke deelneming aan.

Herman Vandormael

Mijn innige deelneming aan Ann , kinderen en familie.
Ik zal hem met name gedenken als de bezieler van het gewest Maas Sambre Schelde van de Orde van den Prince. Een bijzonder mens die tot het laatste moment daadwerkelijk geïnteresseerd was.

Wim heeft een zeer bijzondere plaats in mijn leven gehad. Het is door zijn gedrevenheid en overtuigingskracht dat ik in 2009 tot de Orde van den Prince toetrad en aanvaardde de eerste voorzitter van de afdeling Graafschap Namen te worden. Zijn visie op de actieve aanwezigheid van de Orde in Wallonië, waar veel Nederlandstaligen wonen, ging gepaard met een onverwoestbare inzet om het gewest MSS te bezielen. Innige deelneming aan Ann en familie. Graafschap Namen zal op het afscheid vertegenwoordigd zijn.
Mark Dubrulle, Voormalig voorzitter, Graafschap Namen (2009-2016)

Rozen als afscheid,rozen als rouw,rozen vol liefde enkel voor jou.
Je laatste rozen zorgvuldig uitgekozen,als blijk van dank voor jou bestaan waarin wij een eindje mee mochten Gaan

Beste Ann en familie,
Wim en jou hebben we leren kennen bij de Orde van den Prince, afdeling Extra Muros. Jullie waren de enigen die wij kenden op een Algemene Ledendag in Tilburg, waar we wat onwennig stonden tussen de ruim 600 verzamelde leden. Heel wat malen mochten we jullie terug ontmoeten bij latere bijeenkomsten. We zullen aan Wim een herinnering behouden van een blij en vrolijk man, met een uitgesproken mening en een warm hart voor alle Princeleden.

Vaarwel Wim en waak over Ann!

Mijn innige deelneming bij het heengaan van Wim Bossaerts die 4 jaar lang mijn Prefect was aan de Belgische school in Bujumbura. Wim, een man met een hart, heeft mij als jonge leraar geweldig gesteund. Ik bewaar een warme herinnering aan hem.
Paul De Vos , van 1974 tot 1978 lerar aan de Belgische School in Bujumbura

Beste mevrouw en familie,
Mijn vrouw en ik bieden u onze gevoelens van innige deelneming aan bij het overlijden van Wim. Ik heb Wim leren kennen in de periode van mijn functie als presidiumraadslid van de Orde van den Prince. Ik ben steeds vol bewondering geweest voor zijn enorme inzet en enthousiasme, in het bijzonder voor wat betreft het gewest Maas-Samber-Schelde. Maar als inwoner van Keerbergen konden wij hem ook vaak ontmoeten op onze plaatselijke bijeenkomsten waar zijn aanwezigheid steeds zeer op prijs werd gesteld. Wij zullen hem missen …!

Paul en Gisèle Jacobs

Aan echtgenote en familie, welgemeende deelneming in de rouw bij het heengaan van Wim. Ik heb Wim maar recent leren kennen bij de Orde van den Prince -afdeling Keerbergen, maar had met hem interessante contacten en zal hem blijven herinneren als een bijzonder gedreven en intelligent man.

Onze oprechte deelneming

Met innige deelneming , Johan & Marlieke ERALY-VAN KLINKEN

Samen met een aantal fitness mensen hebben we Wim leren kennen als een vriendelijke en aangename man met een fijn gevoel voor humor. Hij was door allen graag gezien.
Met onze innige deelneming.
De vrienden van de Cardio-fitness groep te Tremelo

Wim, Jeanine en Marcel hebben Prinsbisdom opgericht in 2006, even daarna leerde ik Wim, toen onze penningmeester kennen. Wim had een onvergetelijke energie om het Gewest Maas-Samber-Schelde van de Orde van den Prince uit te breiden. Dit is hem natuurlijk gelukt. Dank Wim voor de mooie tijd, we blijven aan je denken.

Onze oprechte deelneming

Chère Ann, chère Famille, Lailla nous apprend le décès de Wim. Avec beaucoup d'émotion nous nous souvenons de votre accueil à Bujumbura en 1975 et de l'aide généreuse que Wim apporta. Il était la bonté, le tact, la courtoisie et l'amitié. Nous pensons à vous avec toute notre sympathie attristée. Concha et Robert

Teken het publieke rouwregister

4 + 7 =