0
016 53 68 50

Eraly-krant

Indien de familie dit wenst, plaatsen we het rouwbericht in de Eraly Krant. Langs deze weg kan je het rouwbericht bekijken, de familie condoleren via het online rouwregister of bloemen laten sturen. Stuur je liever een persoonlijke boodschap of herinnering? Richt dan een e-mail aan de naaste familie.

terug naar overzicht

Bedankt Jos voor al de steun die jij me gaf in een voor mij zware periode , je leeft zo verder in mijn herinnering. Rust zacht .

Rondou Anne | 30/05/2024

Beste familie,

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Jos.

Moge de vele mooie herinneringen uit zijn leven een onuitputtelijke bron van kracht en sterkte zijn.

Hugo en Fernanda

Hugo en Fernanda Michiels - Vanderlinden | 27/05/2024

Mijn oprechte christelijke deelneming bij het overlijden van Jos

vele mooie herinneringen.

Veel sterkte aan de ganse familie.

Mia Cumps

Vannieuwerburgh-Cumps | 27/05/2024

Wij zijn dankbaar dat Jos na zijn actieve carrière zich nog jarenlang ingezet heeft in de pastorale dienst van Betlehem, waar wij hem mogen kennen als een warm persoon en een geëngageerde collega.

Na zo'n rijk gevuld leven, kunnen wij alleen maar met voldoening terugblikken en vol vertrouwen afscheid nemen.

Innige deelneming aan de familie en congregatie

Meelberghs Boni | 25/05/2024

Afscheid nemen is met beide handen dragen wat herinnering is.

Innige deelneming

Jos, Marlies en de kinderen

Marlies geris | 25/05/2024

Onze oprechte deelneming aan de familie, en aan de Montfort-gemeenschap, paters en broeders.

Meer dan 60 jaar geleden leerden wij (Vic, Jozef en Theo) “Jos” kennen als “studiegenoot” in het Montfortcollege (toen Montfortaans Seminarie) in Rotselaar. Hij behoorde tot de “anciens” waar wij als jongere snaken met bewondering (en ook wel met een beetje ontzag) naar opkeken. Vic heeft nadien nog vaak met Jos samengewerkt tijdens de bedevaartreizen naar Lourdes, waar Jos het spirituele voor zijn rekening nam, terwijl Vic zich ontfermde over het materiële (de praktische organisatie) van de bedevaart. Onze Jozef (ook een Jos) kende “Jos” als “tafelchef”, wat zeker leidde tot een “verbroedering” tussen de “anciens” en de “bleus”, en onze Jos heeft er naast vele goede herinneringen ook zonder twijfel goede tafelmanieren aan overgehouden.

Ieder van ons is na Rotselaar zijn eigen weg gegaan…

Jos heeft de lovenswaardige keuze gemaakt voor het priesterschap: ten dienste van de medemens met een blijde spirituele boodschap. Wij hebben Jos niet zo lang gekend, maar toch heeft hij een blijvende indruk gemaakt en is hij – na zovele jaren - in ons geheugen en gedachten aanwezig gebleven.

In dankbare herinnering aan onze “ancien” Jos, brengen wij bij deze een afscheidsgroet vanwege Vic (thans opgenomen voor revalidatie in Pellenberg), Jozef (thans in het buitenland) en Theo Moysons. (drie broers / oud-leerlingen Rotselaar).

Theo MOYSONS | 25/05/2024

Samen in het ziekenhuispastoraat begonnen.

Een dankbare weg van aanwezigheid voor broze kwetsbare mensen.

Dankbaar om Jou Jos.

In Gods toekomst mag je nu geborgen zijn

Mieke

Mieke Polfliet | 24/05/2024

In deze dagen van afscheid van Pater Jos Verbelen weten wij ons verbonden met zijn mede confraters en familie. In dankbare herinnering leeft hij verder over de grens van de dood heen. Zo dikwijls heeft hij hier met onze zustergemeenschappen 'brood gebroken en gedeeld' in de eucharistievieringen.

Moge hij thuis komen bij onze menslievende God. Dank pater Jos voor jouw gegeven leven in dienst van Gods zending, in het voetspoor van Christus. Rust in vrede!

Zr. Maï De Decker

Voor de Zusters ICM , Missiehuis De Jacht, Heverlee

Zusters Missionarissen | 23/05/2024

Oprechte deelneming

An Vandenheuvel | 23/05/2024

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw geliefde broeder.

Geens-De Potter | 23/05/2024

Moge ons hartelijk meeleven, samen met ons gebed, u allen tot steun en troost zijn bij het overlijden van Pater Jos Verbelen. Samen met u danken wij de Heer voor zijn leven in dienst van de Heer en de medemens. Hij was een trouwe deelnemer aan de samenkomsten van Samana Religieuzen Brabant.

Zr. Johanna Claessens en Zusters. | 22/05/2024

een mooie meneer heb hem gekend in het ziekenhuis van st pieter

van wolvelaer van essche | 22/05/2024

Teken het publieke rouwregister

Condolatieformulier
Privacy Policy

terug naar overzicht

Zeg het met bloemen

Je medeleven betuigen met een mooi, eenvoudig gebaar? Laat natuurbloemen leveren op het moment van het afscheid en/of groet.

bestel bloemen