0
016 53 68 50

Familiale begrafenisonderneming met ervaring

Het leven is doorgeven, stilstaan en morgen weer verdergaan. Met die visie startten Gaspard Eraly en zijn echtgenote Hilde Wouters in 1963 het uitvaartcentrum, op de fundamenten van hun voormalige kruidenierszaak. Ook vandaag nog is het een familieonderneming waar discreet en persoonlijk afscheid nemen centraal staat.

Onze geschiedenis

Ons warm, modern afscheidscentrum in Tremelo startte als bijberoep. Het gezin Eraly reed met een Citroën DS-break. Die deed dubbel dienst: als auto voor de negen kinderen en als rouwwagen.

Al snel groeide Eraly uit tot een begrip in de regio rond Tremelo. In 1966 kwam er een vestiging bij in Rotselaar. Daarna volgden Herent en Haacht. Gaspard en Hilda hadden steeds oog voor wat belangrijk was in hun sector. Een innovatieve visie die ook vandaag nog gehanteerd wordt. Zo richtten ze in 1983 het eerste funerarium op in Rotselaar en later ook in Keerbergen en Haacht.

 

Een nieuwe wind

Geleidelijk aan stapten kinderen Luc, Stephanie, Frans, Damiaan en Jozef mee in de zaak. Vandaag werkt met kleinkinderen Gaspard en Joris de derde generatie mee. Versterkt door vaste en losse medewerkers draagt Eraly verder haar waarden uit met de familiale aanpak waar ze voor gekend staan.

Diezelfde visie keert terug in het gloednieuwe uitvaartcentrum dat in 2015 de deuren opende. Een toekomstgerichte locatie waar plaats is om zelfs grote families te ontvangen.

Er is zelfs een tafel waar 18 personen kunnen samen zitten. Zo biedt Eraly tijd en ruimte. Ons doel? Als het leven door een overlijden even stilstaat, willen we het leed van de nabestaanden verzachten door hen uit de wind te zetten en hen persoonlijk afscheid te laten nemen.

 

Uit de wind

Van ons logo tot ons nieuwe uitvaartcentrum: de visie van Eraly blijft onveranderd. We zetten je uit de wind als het leven even stilstaat. Na een overlijden volgen emotionele dagen. We begeleiden je doorheen deze moeilijke periode, met administratieve en praktische beslommeringen.

Bij Eraly neem je in een intieme setting en met een persoonlijke inkleding afscheid. We willen het afscheid bespreekbaar maken. De dood is geen einde, wel een onderdeel van het leven dat een nieuw begin inluidt. Daarbij bieden we tijd en ruimte om verdriet een plaats te geven. Zo wordt de laatste groet een vorm van troost.

 

Afscheid nemen in alle rust

Eraly begeleidt en ondersteunt je bij een uitvaart. We informeren je en laten je nadenken over de keuzes die moeten gemaakt worden. Vervolgens regelen we de nodige afspraken en documenten. Met een eigen drukkerij staan we ook in voor het rouwdrukwerk.

We maken ook ruimte om jou zoveel mogelijk tijd bij de overledene te gunnen als je zelf nodig hebt. Dat doen we in Windstil, een stille kamer voor familie en vrienden waar je herinneringen kan ophalen, even uithuilen of praten met de persoon die je graag ziet.

Contact opnemen?

Contacteer ons of kom langs in onze uitvaartcentra in Tremelo en Rotselaar.

contacteer ons