Heb je iemand verloren

Eraly, veel meer dan een begrafenisondernemer

Heb je net een dierbare verloren? Dan staat de wereld heel even stil. Je hebt behoefte aan tijd en ruimte om rustig te rouwen en je emoties een plaats te geven. In die bewogen momenten kun je rekenen op de discrete en betrouwbare aanpak van Eraly. Want wij zijn geen traditionele begrafenisondernemer, maar een rots waarop je in emotionele momenten kunt steunen en vertrouwen. Wij zijn familiaal in afscheid en in uitvaart en proberen je pijn te verzachten door een sereen kader te scheppen om je verdriet te verwerken. We geven je tijd en ruimte voor een persoonlijk afscheid.

Persoonlijke toets

Afscheid nemen is altijd zwaar. Een overlijden komt steeds te vroeg. Een mooie en gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid met de juiste accenten helpt je om met je verdriet om te gaan. Eraly maakt het afscheid van je dierbare uniek door je een grote keuze te bieden aan kunstbloemen, kisten, urnen en grafwerken. Zo creëer je een uitvaartplechtigheid die helemaal past bij het karakter van je dierbare overledene en kun je op een mooie en persoonlijke manier afscheid nemen.

Administratieve en praktische ondersteuning

Helaas brengt een overlijden ook praktische beslommeringen met zich mee. En daar staat je hoofd helemaal niet naar. Begrafenisondernemer Eraly gunt je de tijd om te rouwen door die kant van een overlijden van je over te nemen. Wij zorgen voor:

  • de administratieve afhandeling van het overlijden bij de burgerlijke stand;
  • de serene overbrenging, verzorging en opbaring van de overledene in een van onze funeraria;
  • het vlotte verloop van de gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid;
  • de opstelling en druk van de rouwbrieven en -prenten;
  • de plaatsing van het rouwbericht in dag- en/of weekbladen;
  • de praktische organisatie van de koffietafel.

Onze specialiteit is afscheid nemen. Een expertise die we heel bewust niet willen linken aan gastronomie. Daarom vinden koffietafels na een uitvaart niet in onze uitvaartcentra plaats, maar in plaatselijke zalen en horecazaken. De organisatie van de koffietafels maakt wel degelijk deel uit van onze dienstverlening.

Kies met Eraly voor een begrafenisondernemer die je bij een overlijden uit de wind zet. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze uitvaartcentra in Tremelo, Keerbergen, Rotselaar, Herent en Haacht.