0
016 53 68 50

Eraly-krant

Indien de familie dit wenst, plaatsen we het rouwbericht in de Eraly Krant. Langs deze weg kan je het rouwbericht bekijken, de familie condoleren via het online rouwregister of bloemen laten sturen. Stuur je liever een persoonlijke boodschap of herinnering? Richt dan een e-mail aan de naaste familie.

terug naar overzicht

Je was altyd vrolijk en kon iemand opbeuren al was het met je aanstekelijke lach Je lachen nog elke keer om je grapjes die je bij de kids deed Je zal gemist worden rust maar en zet het daarboven maar is goed op stelten Jim en elise

Elise Elmer | 11/06/2024

Mijn oprechte deelneming Ons Linda, Altijd in voor wat vrolijkheid, voor het samenbrengen van onze families. De zondagse uren zal ik missen waarin we elkaar belden voor de gezelligheid en het delen van zoveel grote en kleine dingen van het leven. Ik ga het missen.

Katrien Louage | 10/06/2024

Woorden schieten tekort om jullie te troosten in dit grote verlies.

Elly Plompen | 10/06/2024

Beste familie We hebben het overlijden van mevrouw Linda Plompen vernomen via de correspondentie van Jeanne Meeuwsen, onze nicht. Ze is vorig jaar op 29 juni overleden op 91-jarige leeftijd. We vermoeden dat jullie elkaar op een reis hebben leren kennen. Innige deelneming.

Hugo Spoormans | 08/06/2024

Onze deelneming aan gans de familie. Vanwege Linda & Ludo Verheyden

Ludo Verheyden | 06/06/2024

Linda was een zeer moedige vrouw met een grote zin voor humor en ze hield zo van knutselwerkjes alsook van verschillende genres van muziek.... Het was fijn om haar gekend te hebben. Oprechte deelneming bij dit grote verlies. Lisa, Jef, Rita

Rita | 05/06/2024

Innige deelneming. Linda was een liefdevolle en prachtige dame. Sterk en moedig. We zullen haar missen.

Katty QUADENS en familie | 04/06/2024

Teken het publieke rouwregister

Condolatieformulier
Doorsturen naar naaste familie
Privacy Policy

terug naar overzicht

Zeg het met bloemen

Je medeleven betuigen met een mooi, eenvoudig gebaar? Laat natuurbloemen leveren op het moment van het afscheid en/of groet.

bestel bloemen