0
016 53 68 50

Eraly-krant

Indien de familie dit wenst, plaatsen we het rouwbericht in de Eraly Krant. Langs deze weg kan je het rouwbericht bekijken, de familie condoleren via het online rouwregister of bloemen laten sturen. Stuur je liever een persoonlijke boodschap of herinnering? Richt dan een e-mail aan de naaste familie.

terug naar overzicht

Beste Karine Onze innige deelneming bij het overlijden van jouw mama. Van harte Alfons & Christianne Van Meel - Rodaer en Nancy Van Meel

Nancy Van Meel | 08/06/2024

Innige deelneming met het verlies van je moeder en nog veel sterkte karine.

mieke wierinckx | 08/06/2024

Na een lange en moeilijke strijd heeft ze eindelijk rust gevonden. Wij zullen haar herinneren als een vriendelijke buurvrouw die altijd klaar stond om te helpen. Recht voor de raap, maar eenmaal in haar hart, was niets haar te veel. Moge deze mooie herinneringen aan haar een steun zijn in deze moeilijke tijd. Innige deelneming

Boni Meelberghs | 07/06/2024

Innige deelneming en veel sterkte

Smets Jean-Marie en Juste Greta | 05/06/2024

Met onze oprechte deelneming bij dit grote verlies. Wij houden alleen maar goede herinneringen over verzameld gedurende jaren bij Henkel. Rust zacht Marie-Louise.

Staf De Keyser | 04/06/2024

Innige deelneming bij het overlijden van Wiske . Veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode . Carine Swiggers (zorgkundige D1)

Carine Swiggers | 04/06/2024

Teken het publieke rouwregister

Condolatieformulier
Doorsturen naar naaste familie
Privacy Policy

terug naar overzicht

Zeg het met bloemen

Je medeleven betuigen met een mooi, eenvoudig gebaar? Laat natuurbloemen leveren op het moment van het afscheid en/of groet.

bestel bloemen